Mások ezeket rendelték
Natúr lecsó-720ml
Saját termesztésű alapanyagokból készült natur lecsó. Sót, cukrot, fűszereket nem tartalmaz. Bármilyen lecsós étel alapja lehet, sózva, fűszerezve tojással vagy rizzsel elkészítve kiváló egytálétel. Elsőnek sűrű paradicsomlevet főztem. A hagyma, majd a darabolt étkezési paprika került a fazékba, rövid főzési idő után öntöttem fel a paradicsomlével. Kevés na-benzoátot kapott és szárazdunsztba került.




Olívás cipó -500g
Jellegzetessége, hogy Dél-Olaszországból származó durumbúzából készült szárított kovásszal és extra szűz olivaolajjal dagasztjuk. 1,Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a mediterrán népek a legegészségesebbek a világon. Az olajbogyó számukra egy ÉLETELIXÍR, ezért mi is zöld olíva bogyó darabokkal dúsítjuk kenyerünket, hogy belecsempésszük a mediterrán népek egészséges étrendjét a mi konyháinkba is. 2,Az olíva bogyót méltán használja a szépségipar, hiszen lassítja az öregedést, táplál, hidratál. 3,De ezen kívül számos más jótékony hatása is van, pl. gátolja a zsírok lerakódását, védi az érrendszert a meszesedéstől, gyulladáscsökkentő és csökkenti a magas vérnyomást. Fontos antioxidáns forrás, valamint javítja az emésztést. 4,Stressz esetén is jó hatással lehet szervezetünkre. Elengedhetetlen hozzávalója egy finom mediterrán antipastinak. Együk rendszeresen, ha nem csak kívül, hanem belül is szépségre vágyunk!! Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, rozsliszt, szárított kovász durumbúzából, élesztő, antioxidáns (aszkorbinsav (E300)), enzimek, szeletelt zöld olívabogyó, étkezési só, olíva olaj. Allergén: glutén

Kovászos zsemle
Összetevők: búzaliszt, élesztő, só, víz, szárított kovász durumbúzából, antioxidáns E300, enzimek Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 943 Kcal: 222 Zsír: 0,8 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 47 Cukor: 0 Fehérje: 7,1 Só: 1,3 Allergén: glutén