Mások ezeket rendelték




Vadkovászos kenyér -750gramm
A Mátészalkai Sütőipari Kft KENYÉRMESTER csapatának első kézműves vadkovászos kenyere. A kenyér gyártási folyamata 3 napot vesz igénybe. Az anyakovászunkat minden nap frissítjük, és jelenleg egyre jobb állapotnak örvend Valódi kézműves mestermunka, amit pékmesterünk nagy szeretettel és odaadással készít az önök részére. A hosszú ideig tartó érlelés alatt annyira lebomlik benne a glutén, hogy még az erre érzékenyeknek sem okoz panaszt a mérsékelt fogyasztása – ezt azok tudják igazán értékelni, akik nagyon szeretik a kenyeret. Vagyis mindenki. E mellett ha rendszeresen fogyasztjuk, nem kell tartanunk az intenzív vércukorszint ingadozástól, segít a magas koleszterinszint csökkentésében, a szervezetünket olyan élelmi rosttal látja el, amely megtisztítja a beleinket és segíti a lassú felszívódást, erősíti az immunrendszert, a probiotikus baktériumok szaporodását elősegíti, szabályozza az emésztést ,…és még hosszan sorolhatnánk A vadkovász kedvező élettani hatását tudományos kutatások is alátámasztják, de a legnagyobb meggyőző ereje annak van, amikor valaki megkóstolja. Attól kezdve már nem is kíván más, hiszen ha gyomra boldog ő maga is az lesz. 100%élesztőmentes 100% adalékanyag mentes csak LISZT+VÍZ+ SÓ 100% GONDOSKODÁS Ez a kenyér magáért beszél... Összetevők:Búzaliszt(BL80) 93%, Búzaliszt teljes kiőrlésű (BLTK190) 7%, ivóvíz, tengeri só, olíva olaj Allergén: GLUTÉN

Karamellás tej - 500ml
Pasztőrözött, félzsíros, ízesített tejkészítmény Zsírtartalom: 2,0 g/100g Összetevők: pasztőrözött tej, cukor, karamell oldat 2,7 % Allergén anyag: tej Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 343 kJ/81kcal, Zsír: 2,1 g, amelyből telített zsírsavak: 1,3 g, Szénhidrát: 12,7 g, amelyből cukrok: 12,7 g, Fehérje: 2,9 g, *Só: 0,1 g. *Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Gyártó: Martinek Farm Bt 4080 Hajdúnánás, Fürjhalmi Martinek tanya 0843/7.




Fokhagymás cipó -500g
Egyszerűen csak szeretjük a fokhagymát. Ezért kereszteztük egy finom kenyérrel! és persze azért is, mert ebben a vírusos időszakban elengedhetetlen a fogyasztása. Amellett tehát, hogy a fokhagyma finom, kiváló aromát, ízvilágot kölcsönöz a kenyérnek, rendkívül egészséges is. A fokhagyma fontos fehérjéket, ásványi anyagokat, C-vitamint tartalmaz. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. Illóolaja erős baktérium-, vírus-, gomba pusztító hatású. A kenyeret hozzáadott olíva olajjal és Dél-Olasz durumbúzából készült kovásszal készítjük. Fogyasszuk bátran! Kísérletezzünk új ízekkel! Összetevők: Búzaliszt, ivóvíz, rozsliszt, szárított kovász durumbúzából, élesztő, antioxidáns (aszkorbinsav (E300)), enzimek, étkezési só, olíva olaj, szárított fokhagyma. Allergén: Glutén