Mások ezeket rendelték


Barbara: GM Sós Kréker -150 g
Összetevők: kukoricakeményítő, tejföl, margarin [növényi zsírok (pálma), növényi olaj (repce), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, napraforgólecitin, étkezési só, tartósító: szorbinsav, savszabályozó: citromsav, vajaroma, színezék: karotinok] tojás, burgonyapehely, kukoricaliszt, burgonyakeményítő, élesztő, tengeri só (1,4%), cukor, savanyúságot szabályozó (nátrium-hidroxid). Tápérték 100g termékben: Energiatartalom: 1968 kJ/468 kcal Zsír: 20,7 g, amelyből telített zsírsavak: 7,0 g Szénhidrát: 65,0 g, amelyből cukrok: 0,6 g Fehérje: 5,7 g Só: 1,7 g Gyártó: Diéta Bt , Békés


Nagykun Rice-ler mártott rizskorong- karamell,f.csoki -45g
Rice-ler mártott rizskorong 90 mm átmérőjű puffasztott rizskorong 2 db van egy csomagban, tömege 45 g / csomag. 100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén-, és tartósítószermentes termék. A mártott rizskorongok, minőségi belga karamellás fehércsokoládéval vannak teljesen bemártva. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 45 g



Cupster Instant Batáta krémleves -30g
Instant batáta krémleves gluténmentes tésztával Összetevők: gluténmentes tészta 26,7% (barna rizsliszt, vöröslencseliszt, útifű maghéj liszt, ivóvíz), sárgabatáta liszt 20%, burgonyakeményítő, burgonyapehely, himalájai só, avokádóolaj, rizs italpor, sárgarépa, élesztőkivonat, kókuszvirág cukor, vöröshagymapor, fokhagymapor, metélőhagyma, kurkuma, őrölt rozmaring, őrölt feketebors, természetes aroma. A tasak egy adagot tartalmaz. Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát öntse egy bögrébe majd adjon hozzá 220ml forró vizet. Alaposan keverje el, várjon 3 percet és utána fogyasztható. Elkészítés után azonnal fogyasztandó. Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó! Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Átlagos tápérték 100 ml levesben: Egy adagban (220ml): Energia: 184 kJ/44 kcal 405 kJ/96 kcal Zsír: