Mások ezeket rendelték
Indiai csatni -sárgabarackos -220ml
Pikáns ízesítése miatt kiválóan alkalmas sült húsokhoz, köretekhez akár pirítós kenyérre kenve is fogyasztható. Összetétele: sárgabarack, hagyma, só, chili, vegyes gyümölcsecet, cukor Tartósítószert nem tartalmaz. Kiszerelés: 220 ml - üvegben


Ízmíves Szezámmagos cukkinikrém
Szezámmagos cukkinikrém egy pikáns, kissé csípős ízvilágú kenőke szendvicsekre, pirítósra. Összetevők: cukkini 68%, ivóvíz, szezámmag 6,8 %, sűrített paradicsom, étkezési só, fokhagyma, fűszerkeverék, citromlé, Allergén összetevő: szezámmag Átlagos tápértéktartlom 100 g termékben: Energia 165 kcal/681 kJ: Zsír 15 g , - melyből telített zsírsavak: 10,9 g, Szénhidrát : 4,4 g, - melyből cukrok: 2 g, Fehérje: 2,2 g Só: 1,11 g Hozzáadott cukrot nem tartalamz! Fogyasztás előtt felkeverendő, felbontást követően hűtőben tárolva 2 napig fogyasztható. Hőkezeléssel tartósítva. Gluténmentes és vegán termék. Gyártó: Krumon Kft Származás: Magyarország Kiszerelés: 105 g



Nagykun Bio barna rizsliszt -1kg
Magyarországon, ökológiai gazdálkodásban termett rizsből készült barna rizsliszt. A rizsliszt hántolt rizsből készült porózus, selymes, finom szemcséjű gluténmentes liszt. A rizs ezüst hártyáját és csíráját is tartalmazó BIO barnarizsből készült liszt. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Magában vagy egyéb lisztekkel keverve készíthető belőle számos ízletes és egészséges étel. Kiválóan alkalmas tészták, desszertek elkészítéséhez, levesek, szószok sűrítéséhez. A termék teljesen gluténmentes, a gyártóüzemben csak rizst dolgoznak fel! Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból. Receptötlet :) Palacsinta: Hozzávalók: 0,5 liter tej 5-6 evőkanál barna rizsliszt 2 tojás 2 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csipet só 1-2 evőkanál olaj szódavíz Elkészítés: A tojást a cukorral, vaníliás cukorral kikavarjuk, majd tejet teszünk hozzá. Belekavarjuk a barna rizslisztet, olajat, sót. Ha sűrű, akkor szódavízzel hígitjuk. Kiolajozott teflon palacsintasütőben kisütjük ők A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka (a megtermelt rizs 95%-át közvetlenül emberi fogyasztásra használják fel). Kitűnő az emészthetősége, a szemben lévő fehérje csaknem teljes értékű, sok E és B vitamint tartalmaz. A rizs őshazája Délkelet-Ázsia, Magyarországon a XVIII. században kezdődött termesztése. Rizstermesztésben ma is meghatározó a Nagykunsági Tájkörzet szerepe. Az itt elhelyezkedő gyenge talajadottságú területeken ugyanis más növények nem termeszthetők eredményesen. Ugyanakkor ezen területek öntözővíz-ellátása a Tiszából és a Körösökből,valamint azok mellékfolyóiból biztosítható. Az éghajlati adottságok - sok napfényes óra, magas átlaghőmérséklet a nyári hónapokban – ideális körülményeket biztosítanak a növény fejlődéséhez. A hazai rizs minősége kiváló, vetekszik a legjobb görög és olasz fajtákkal.