Mások ezeket rendelték

Kovászos zsemle
Összetevők: búzaliszt, élesztő, só, víz, szárított kovász durumbúzából, antioxidáns E300, enzimek Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 943 Kcal: 222 Zsír: 0,8 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 47 Cukor: 0 Fehérje: 7,1 Só: 1,3 Allergén: glutén

Leveles kakaós csiga teljes kiőrlésű liszttel
Teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készült leveles kakaós csiga. Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300, cukor, zsírszegény kakaópor, módosított keményítők: E1414, E1422, növényi zsír, sovány tejpor, búzafehérje, emulgeálószer: E399, sűrítőanyag: E401, E404, stabilizátor: E450, szilárdítóanyag: E327, E333, aromák, növényi zsírok: pálmaolaj, kókuszzsír, pálmamagolaj, emulgeáló szerek:zsírsavak mono és glicerinjei, lecitin, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, vaj, szinezék: béta-karotin. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1584 Kcal:378 Zsír: 17g, Telített zsír: 8,1, Szénhidrát: 48g, , Cukor: 10g, Fehérje: 6,5g, Só: 0,72g A termékben található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
Rédei Vetőmag -Vetőmagkorong -Bazsalikom (Genoveser)
A kb. 50 szem magot tartalmazó korongot helyezzük egy 3/4-ig virágfölddel megtöltött cserépbe, takarjuk be egy vékony földréteggel, majd alaposan locsoljuk meg. A fűszer 1-2 hét alatt kicsírázik. Friss hajtásai folyamatosan szedhetők. Felhasználás: vegyünk egy 12 cm átmérőjű cserepet, töltsük meg 3/4-ig virágfölddel, simítsuk le és öntözzük meg. A vetőmag korongot helyezzük rá a nedves földre, majd egy nagyon vékony földréteggel szórjuk be. A magok fényre csíráznak, ne takarjuk be teljesen földdel. Végül öntözzük meg újból. 15-20 C fokon 1-2 hét alatt csírázik. Bazsalikom - zöld levelű (Ocimum basilicum): A bazsalikom mártások, saláták közkedvelt fűszere. Egynyári, 25-30 cm magas fűszernövény. Tápanyag dús földet és napos helyet kedvel. Ne kezdjük túl korán a levelek visszavágását, mert elsatnyul a fiatal növény és lehetőleg napos időben végezzük, hogy hamarabb regenerálódjanak a levelek. A bazsalikomot frissen használjuk paradicsomos ételekhez, olasz tésztákhoz, hús és halételekhez. Gyártó: Rédei Kertimag Zrt. Származás: Magyarország. 2 korong/ csom