Mások ezeket rendelték
Durum Simaliszt DSL -1kg ( EPM )
A durumbúza más néven: makaróni búza, keményszemű búza, üveges búza, egy keresztezésekkel és háziasításokkal létrehozott búzafajta. Már idő-számításunk előtt is használták. A durum latinul keményet jelent, ami utal arra, hogy a durumbúza az összes búzaféle közül a legüvegesebb szerkezetű, így a legkeményebb. Szénhidrátjainak felszívódási módja a legjobb az összes gabonaliszt közül, mivel lassan, fokozatosan oldódnak fel, így nem emeli meg ugrásszerűen a vércukorszintet. Átlagos tápérték / 100 g Energia: 1500 kJ / 358 kcal Zsír: 1 g - ebből telített zsírsavak: 0,3 g, Szénhidrát: 74 g - ebből cukrok: 0,2 g, Fehérje: 11 g, Só 0,002 g Gyártó: Első Pesti Malom
Fejes saláta
Szabadföldi Saláta!! Finom vékonylevelű vegyszermentes salátának. .A fejes saláta az egyik legkedveltebb salátafajta. Nincs jellegzetes íze, ezért a legtöbb zöldséggel és öntettel jól harmonizál. Leveleit kisebb darabokra tépve, vagy vékony csíkokra vágva használjuk fel.
Fűszeres paradicsomszósz 370 ml
Saját termesztésű paradicsomból sűrű szószt főztem, bazsalikom, oregano, fokhagyma, zeller, szegfűszeg szolgált fűszerként. Pizzára, spagettiszósz készítésére ajánlom. A nap utóérlelte, legalább két-háromfajta paradicsomot mosás, darabolás után több órán át főzöm, közben fűszerekkel megtöltött vászonzacskót teszek hozzá. A végén, hogy a paradicsom savasságát ellensúlyozzam, cukrot teszek hozzá, és kevés na-benzoátot. Szárazdunsztba kerül legalább három napra.