Kellemes ízű, teljes értékű ősbúza tészta.
Az emberiség első gabonájából készített különlegesség hiánypótló testi- és szellemi eledel. 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább gabonájából.
Főzési idő: 8-10 perc
Tojásmentes tészta.
Nettó tömeg : 250 g
Forgalmazó: Naturgold Hungária
Átlagos tápérték / 100 gEnergia :1637kJ / 387 kcal
Zsír : 3,2 g
amelyből telített zsírsavak : 0,8 g
Szénhidrát : 71,8 g
amelyből cukor : 4,1 g
Élelmi rost : 3,2 g
Fehérje : 7,7 g
Só: 0,025 g
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Összetevők: bio alakor ősbúzaliszt, víz
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.
Kellemes ízű, teljes értékű ősbúza tészta.
Az emberiség első gabonájából készített különlegesség hiánypótló testi- és szellemi eledel. 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább gabonájából.
Főzési idő: 8-10 perc
Tojásmentes tészta.
Nettó tömeg : 250 g
Forgalmazó: Naturgold Hungária
Átlagos tápérték / 100 gEnergia :1637kJ / 387 kcal
Zsír : 3,2 g
amelyből telített zsírsavak : 0,8 g
Szénhidrát : 71,8 g
amelyből cukor : 4,1 g
Élelmi rost : 3,2 g
Fehérje : 7,7 g
Só: 0,025 g
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Összetevők: bio alakor ősbúzaliszt, víz
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.