Mások ezeket rendelték


VegaBond Erdélyi Babpástétom -Zakuszka -200g
Szereted a babpástétomot? És a házias ízeket? A Vegabond Erdélyi babpástétom zakuszka ízesítéssel le fog venni a lábadról! A zakuszka eredetileg Örményországból származó, végül Erdélybe került és ott igen népszerűvé vált, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, melynek ízvilágát tökéletesen visszaadja ez a 100% növényi alapanyagokból, tartósító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém. Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, illetve sütéshez, főzéshez. Átlagos tápérték 100g termékben Energia 1.273 kJ / 307.0 KCAL Zsír 24.6 g Amelyből telített zsírsavak 2.0 g Szénhidrát 12.7 g Amelyből cukrok 3.6 g Só 2.22 g Fehérje 6.1 g Allergénfigyelmeztetés Allergénmentes Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok Vegán Összetevők víz, tarkabab (18%), pritaminpaprika, növényi-olaj, vöröshagyma, paradicsomsűrítmény, tengeri só, fűszerek: feketebors, babérlevél. felhasználási információk Melegszendvicsekre hidegkonyhai készítményekhez és tésztaszószok készítéséhez. Tárolási információk Száraz hűvös és fénytől védett helyen tartandó. Felbontás után hűtőben tartva 7 napig fogyasztható.

Bio Berta -Fehérbors -őrölt (üvegben) -55g
Összetevők: fehérbors* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 Az érett terméseket vízben áztatják és a külső héjat ledörzsölik. A borsszemek szürke belseje megszárítva krémfehér színű lesz. Felhasználási javaslat: szárnyasok, mártások, burgonyás ételek fűszere. A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint. Allergén anyagot nem tartalmaz. Kiszerelés: 55 gr/üveg

Bio Berta -morzsolt Majoranna -15g (UT)
Morzsolt fűszer szárítmány, ökológiai gazdálkodásból. Gyártó: Bio Berta, Származás: Magyarország Kiszerelés: 15 g, Papírzacskóban, utántöltő jellegű, hulladékszegény kiszerelésben. A cégről: A BERTA Bt.-t 1990-ben (később Bio-Drog-Berta Kft.) szántóföldi bio zöldség-fűszer-gyümölcs termesztésére hozta létre dr. Berta Zoltán, dr. Bertáné Nagy Ágnes, valamint gyermekeik Berta Ágnes és Berta Balázs. A Bio Berta cég méltán nevezhető a hazai bio termelés egyik úttörőjének, akik a kezdetektől végigkísérték és munkájukkal segítették a hazai bio termelés kialakulását. Bertáék a cég története során ragaszkodtak eredeti célkitűzésükhöz, a zöldség-, fűszer- és gyümölcsfélék vegyszermentes termesztéséhez. Vállalkozásukat emberléptékű méretben fejlesztették, 1995-re egy 57 család tulajdonát képező, 80 ha-t meghaladó földterületet magában foglaló termelési vállalkozást valósítottak meg. Az öntözhető parcellákon 24 növényfaj hozamát takarítják be és dolgozzák fel a legigényesebb európai elvárásokat is kielégítő minőségben. Ennek biztosítéka az 1995-ben zöldmezős beruházással készült és folyamatosan bővülő saját feldolgozóüzemük. A cég filozófiája egyetlen mondatban összefoglalható : "Terülj, terülj bio asztalkánk..."