ÖSSZETEVŐK: párolt rízs, búzaliszt, cukor, ivóvíz, sárgabarack, emulgeálószer(zsirsavak mono és digliceridjei), vaniliacukor, pasztőrözött tej, savanyuságot szabályozó anyag(citromsav), növényi olaj átalgos tápérték 100g termékben: energia 1520*355 kj/kcal zsir 12,5 g ebből 5,3 telitett zsirsav szénhidrát 35,5g melyből cukrok 16,2g fehérje 14,5 g só 0,3 g
Élőflórás, homogénezett termék Zsírtartalom: minimum 20 g/100g Összetevők: pasztőrözött, homogénezett tejszín, élő kultúra Allergén anyag: tejszín Kiszerelése: 175 g, 800 g Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 835 kJ/202kcal, Zsír: 20 g, amelyből telített zsírsavak: 13,2 g, Szénhidrát: 3,0 g, amelyből cukrok: 3,0 g, Fehérje: 2,6 g, *Só: 0,1 g. *Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Gyártó: Martinek Farm Bt 4080 Hajdúnánás, Fürjhalmi Martinek tanya 0843/7.
Összetevők: pasztörözött tejszín, tejsavbaktérium kultúra. Zsírtartalom 35 %.
Összetétele: hibiszkuszvirág, alma darabok, papaya, málna, fahéj, vanília, vörös áfonya, fagyöngy, ánizs, sáfrány. Leírás: az ablakból látod, ahogy a nagy, fehér hópelyhek hullanak a földre és a jéghideg téli szél zizeg a fák ágai között, akkor tökéletes az idő elkészíteni ezt a jól átgondolt ünnepi keveréket, mely melegséggel és harmóniával fogja megtölteni otthonodat. Minden ízében egy igazi téli gyümölcsös teakeverék. Elkészítés: 10-12p. 100 °C, 4-5 tk./1liter víz. Kiszerelés: 50 g - papír zacskóban 100 g - papír zacskóban
Fóliasátorban, vegyszermentesen termesztett téliporcsin. A virága is nagyon finom. Szendvicsekhez, salátákhoz, húsokhoz kitűnő választás. 1 csomag 25 g.
Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű búzaliszttel készülő kenyér. Ízletes, szaftos bélzet, ress héj, jó frissesség. Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300 Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1049 Kcal: Zsír: 1 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 51 Cukor: 0,7 Fehérje: 8,3 Só: 0,87 A termékben található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt ( 60 %), búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1020 Kcal:240 Zsír: 1 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 50 Cukor: 0,6 Fehérje: 8,0 Só A termékban található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
Teljes kiőrlésű lisztből készített, fekete szezámmaggal szórt bägel. Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű lisztből készült, lenmaggal szórt Bägel Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
RLTK Teljes kiőrlésű rozsliszt A rozslisztet elsősorban kenyér sütéséhez használják. A rozs sikértartalma jóval alacsonyabb a búzáénál, nem annyira dagad meg a belőle készített kenyér. Így a rozsliszttel, rozslisztből készült kenyér tömörebb és sötétebb a tisztán búzalisztből készülteknél. Ez ellensúlyozható, ha búzaliszttel vegyesen használjuk, vagy sikért adunk hozzá. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Magas B1-vitamin-, kalcium-, niacin tartalma szintén emeli tápértékét. A teljes kiőrlésű liszt jelentős élelmi-rost tartalma miatt rendszeres fogyasztása kedvezően befolyásolja a bélműködést, csökkenti a koleszterinszintet és az élelmi-rost hiány okozta betegségek kialakulását. Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték/100g. Energia: 1410 kJ / 337 kcal Zsír: 1,7 g - amelyből telített zsírsavak: 1,3 g, Szénhidrát: 66 g- amelyből cukor: 0,2 g, Fehérje: 9,3 g, Só: 0 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Gyártó: Első Pesti Malom
Teljes kiőrlésű lisztből készített, magvakkal kevert és szórt bägel. Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. szezám (fekete-fehér), lenmag, mák, tökmag, napraforgómag A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.