Laza levélzetű, hegyes levélformájú salátakülönlegesség. Felhasználása a lolo típusú salátákhoz hasonló.
Többféle zöld saláta levélből összeállított frissen szedett vegyszermentes keverék. Zöld lolo.bordó lolo,endívia. batávia, római saláta és rukkola . Kiváló zöld turmix alap, de fogyasztható salátaként különböző öntetekkel. Egy csomag 10 dkg.
Többféle salátám leveleiből ,frissen szedet vegyszermentes keverék. Lolók, tölgy levelű saláták keveréke.
Alkalmazási területe: gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet és tompa gyomortáji nyomás esetén 1-2 dl. Savtúltengéses gyomorhurut, savtúltengéssel járó gyomorbetegségek és gyomorfekély gyógyítására étkezés előtt 1 órával 1 dl-t, naponta kétszer kortyonként. Elhúzódó gyomorhurutban forró tejjel vagy langyos vízzel hígítva naponta 2 dl-t, ivókúrában. Csalánkiütésnél ivókúra formájában napi 1-2 dl-t kell fogyasztani. Szúnyog- és rovarcsípéseket külsőleg bekenegetve igen előnyös...
Salvus Gyógyvíz Permet Orrspray feltéttel 50ml Természetes Alkálihidrogén-karbonátos Gyógyvíz permet (orrspray feltéttel) Hogyan és mikor kell a Salvus Gyógyvíz Permetet alkalmazni? A kezelendő állapottól függően, szükség szerint az orrnyílásokba mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5x2-2 bepermetezést naponta. Mikor ajánlott a Salvus Gyógyvíz Permet használata? Ajánlott az orr és melléküregei hurutos megbetegedéseinek kezelésében a nyálkahártya nedvesítésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére. A készítmény fő alkotórészei: (mg/100 ml) Nátrium 500,0 - 800,0 Litium 0,18 - 0,30 Klorid 200,0 - 290,0 Bromid 0,80 - 1,80 Jodid 0,11 - 0,24 Fluorid 0,11 - 0,34 Hidrogén-karbonát 1200,0 - 1700,0 Alkotóelemek összesen: 1900,0 - 2800,0 Tárolás: Szobahőmérsékleten (max. 25 C fok) Alkalmazás: Orrnyílásba, mély légzéssel egyidejűleg permetezve, napi 5 x 2-2 bepermetezés. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Kiszerelés: 50 ml
Salvus Gyógyvíz Permet 50ml Használata az alsó- és felső légutak, a gége heveny- és idült hurutos megbetegedései kezelésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását tudományos vizsgálatok igazolják. Természetes alkalikus gyógyvíz, mely hatását illetően dominálóan nátriumbikarbonátot és konyhasót tartalmaz. Hatóanyagai: A Salvus gyógyvízpermet főbb oldott elemei, a készítmény fő alkotórészei: (mg/100 ml) Nátrium 500,0 - 800,0 Litium 0,18 - 0,30 Klorid 200,0 - 290,0 Bromid 0,80 - 1,80 Jodid 0,11 - 0,24 Fluorid 0,11 - 0,34 Hidrogénkarbonát 1200,0 - 1700,0 Alkotóelemek összesen: 1900,0 - 2800,0 A készítmény a Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium-, ammónium-, kalcium-, magnézium-, réz, arzén-, nitrit-,bromid-,jodid-, szulfát-, foszfát ionokat, valamint metabórsavat és metakovasavat tartalmaz még. Figyelmeztetés: Ellenjavallat ez idáig nem ismeretes. Coli-fertőzésben, foszfát- és karbonát-jellegű vesekövek esetén, valamint nátrium- és vízvisszatartással járó állapotokban óvatosan alkalmazható. Alkalmazása szülői felügyelet mellett 2 éves kortól ajánlott. Szulfonamid-készítmények alkalmazása esetén ne használja a készítményt! Terhesség és szoptatás ideje alatt is alkalmazható. Gyermekektől elzárva tartandó! Ha panaszai 5 nap múlva sem enyhülnek, kérjen tanácsot szakembertől. Alkalmazás: A kezelendő állapottól függően, szükség szerint szájüregbe,mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5x4-5 bepermetezést naponta. Használat után a védőkupakot vissza kell helyezni a feltétre. Ajánlott adag: Egy-egy alkalommal 4-5 bepermetezés. Tárolás: Szobahőmérsékleten (max. 25ºC) Kiszerelés: 50 ml
Vegyszermentes sárgabarackból (Gönci magyar kajszi) dzsemfix és kevés cukor hozzáadásával készűlt ízletes dzsem.
Befőző automatában készült savanyúság. NEM tartalmaz hozzáadott adalékanyagot! Kiszerelés: 720 ml - üvegben
"CSICSÖRKE"Serry bon-bon meggy lekvárunk darabos. Csokoládéval és likőrrel készült meggy. Tartósítószer mentes, mint minden termékünk.
Arány: 80% alma– 20% szamóca "Természetes:Termékenik semmilyen adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak, köszönőviszonyban sincsenek a sűrítményekkel. Nincs bennük más, csak minőségi, érett zöldség és gyümölcs. Egészséges: Gyümölcseinket lassú eljárással, hidegen préselik. Ez a szűretlen, rostokban gazdag lé már csak egy minimális hőkezelésen esik át a tartósítás érdekében. Környezettudatos: Számukra fontos az ökológiai lábnyomunk kisebbítése, és ez nem csak egy újrahasznosított csomagolópapírt jelent. A környezettudatosság magát a technológiánkat hatja át az energiatermeléstől az öntözőrendszeren át a madarak és méhek védelméig." "Mitől igazi tavaszt idéző ízbomba a Simon Gyümölcs eper-almalé? Mert élénk ízvilágát a piros földieper illatos, harapni való húsa és a Nap érlelte, zamatos almák természetes aromái adják. Az érett eprek csillogó, vörös felülete nem csak a tekintetünket vonzza, de a lédús gyümölcsök isteni illata is kóstolóért kiált. Ez a páratlan ízvilág köszön vissza a mi gyümölcslevükben is, melyben a friss eper karakteres ízjegyei és a harsogó almák lágy savai találkoznak egy kirobbanó, élettel teli koktélban. Április vége, az eperszüret! Sastelki gyümölcsösünkben április végén indul az eper szüret. Csakis olyan fajtákat gondozunk, amik friss fogyasztásra a legalkalmasabbak, nem pedig hosszas szállítás után a boltok polcain várakozásra. Ahogy a növénykéink cseperednek, minden szem epret figyelemmel kísérünk, hogy az aktuális tápanyagigényüknek megfelelő gondozással érhessenek még tökéletesebb gyümölccsé. A szüretet kézi válogatás követi, csak ezután kerülnek feldolgozásra a sötétvörös, illatozó eprek. Hidegen préselésünknek és minimális hőkezelésünknek hála az eperlé a lehető legtöbbet megőriz jótékony hatásaiból. Márpedig ebben a kóstolnivaló tavaszi ízbombában akad néhány! Fantasztikusan élénk, édes íze mellett a kalóriaszegény eper kellemes teltségérzettel tölti meg a gyomrunkat, így viszonylag büntetlenül élvezhetik ízeit a fogyókúrát tartók is. Emellett azonban a cukorbetegség és bizonyos daganattípusok megelőzésében is hatékony, és jótékonyan hat a szív-, és érrendszerre. A tavasz egyik legelső gyümölcsének jellegzetes íze és zamata áthatja a Simon Gyümölcs Alma-Eperlevet is. Ám az édes, epres aromáknak igazi hangsúlyt az a Simon GyümölcsAlmalé ad, ami családunk féltve őrzött, titkos receptje alapján készül. A végeredmény egy ízletes, édes-savanykás ital, melynek frissítő illatában, átható ízvilágában a tavasz első ízei bújnak meg. Váljék egészségedre!" Gyártó: Simon Gyümölcs Kft, Zagyvaszántó