Az egyik legmagasabb C vitamin tartalmú bogyó ! Érdemes csak bekanalazni, de akár kalácsra, kenyérre is kenhetjük. Az üres üveget újra tudjuk hasznosítani. Köszönjük ha visszakapjuk
Vegyszermentesen nevelt homoktövis ültetvényünkön termett homoktövis gyümölcsből készített hidegen sajtolt préslé. Immunerősítő "szupernövény", valódi vitaminbomba. Kiszerelés: 2,5 dl műanyag flakonban vagy 2 cl műanyag flakonban (kóstoló adag) A feldolgozás során figyelünk arra, hogy garantáltan semmilyen vitaminokra káros hatás ne érje a terméket, így biztosítható, hogy annyira jótékony hatással van, mintha csak most szakította volna le a fáról. Ajánlott fogyasztási mód: egészséges szervezet esetén immunerősítésre és megelőzésre napi egyszeri alkalommal 1:10 arányban vízzel+szörppel, mézzel vagy gyümölcslével felhígítva fogyasztandó. Betegség esetén napi 3-4 alkalommal is meg lehet ismételni a fogyasztását, ezáltal a megfázásos betegség 1-2 napon belül elmúlik. A préslének a vitamintartalma akkreditált laboreredmények alapján 30-50%-kal magasabb, mint a hőkezelt üveges velőkben található termékekben. Nagyon magas a C-vitamin tartalma, összpolifenol, flavonoid és E-vitamin tartalma is jelentős. Nem akarok róla ódákat zengeni, de méltán nevezik a gyógynövények királynőjének, bőven található infó róla a weben is.
Összetevők: Liszt, vaj, tojás, sütőpor, lekvár, cukor, csokoládé. Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: Liszt, vaj, tojás, sütőpor, lekvár, cukor. Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: liszt, só, margarin, trappista sajt, tejföl, tojás, chili paprika Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: liszt, só, margarin, trappista sajt, tejföl, tojás, köménymag Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: liszt, só, margarin, trappista sajt, tejföl, tojás, magvak Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: liszt, só, margarin, trappista sajt, tejföl, tojás, medvehagyma Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
Összetevők: liszt, só, margarin, trappista sajt, tejföl, tojás Kiszerelés: 250 g/cs Készítő: Horváth Jánosné, kistermelő Nyíregyháza, Újteleki bokor
A világhírű, nagy sótartalmú Hunyadi János gyógyvízenek két fő alkotója, a keserűsó és a glaubersó mellett sok, élettanilag fontos makro- és mikroelemet is tartalmaz. Elsősorban hashajtásra használják, de enyhe bélgyulladások kezelésére is alklamas lehet. Csökkenti az epehólyag kilakulásának esélyét. Asványianyag tartalom: Magnézium ( Mg2+): 2220 mg/l Nátrium ( Na+): 4290 mg/l Kálcium ( Ca2+) 320 mg/l Hidrogénkarbonát ( HCO3) : 549 mg/l Szulfát ( so42-): 18000 mg/l Klorid: ( Cl-). 560 mg/l Összes alkotóelem: 28.380 mg/l
AJÁNDÉKOZZ PALACKBA ZÁRT VIRÁGOT ! PRÓBÁLD KI ! Vegyszermentes rózsasziromból készült szirup. Hígítandó. Tartósítószer, aroma és színezék mentes ! Szódával fröccsnek, borkoktélokhoz vagy sütemény tésztájába, krémjébe nagyon szép és különleges. Az üres üveget újra tudjuk hasznosítani, ha a kosárban leadják nekünk. Köszönjük
Pikáns ízesítése miatt kiválóan alkalmas sült húsokhoz, köretekhez akár pirítós kenyérre kenve is fogyasztható. Összetétele: őszibarack, hagyma, só, chili, vegyes gyümölcsecet, cukor Tartósítószert nem tartalmaz. Kiszerelés: 220 ml - üvegben