30 fürjtojásos száraztészta, kézitarhonya. 400g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, lúdgége csiga. 200g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, penne. 400g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, sodrott csiga. 200g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, spagetti. 400g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, szarvacska. 400g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
30 fürjtojásos száraztészta, szélesmetélt. 400g. Összetevők: rétesliszt, fürjtojás, víz. A tészta készítésénél saját fürjtenyészetünkből származó tojást használunk.
Friss, házi tyúktojás,szabadtartásos, kapirgálós, tápmentesen nevelt tyúkoktól.
Házias ízvilágú kelt tésztából készülő adalékanyagmentes, kajszi vagy vegyes lekvárral. Összetevők: búzaliszt, margarin, tojáspor, cukor, só, dextrin, lisztjavító, aszkorbinsav: E300, enzimek, víz, vegyeíz. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1205 Kcal:285 Zsír: 5,1 Telített zsír: 2,8 Szénhidrát: 54 Cukor: 17 Fehérje: 5,9 Só: 0,54 A termékben található allergén anyagok: glutén, tojás, szójabab, tej.
Összetevők: búzaliszt, só, élesztő, ivóvíz, savanyúság szabályzó anyag E 262b, finomított növényi olaj, aszkorbinsav E300, enzimek Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1702 Kcal:401 Telített zsír: 1,2 Szénhidrát: 0,7 Cukor: 0 Fehérje: 12 Só: 2,1 A termékben található allergén anyagok: glutén
Darált étkezési paprikából és sűrűre főzött paradicsomból készült, a lecsós ízek kedvelőinek. Pörkölt, gulyás alapja lehet, sűrűbb állagot, friss, élénk ízt ad az ételnek. Saját termelésű paradicsomból először sűrű levet főztem, majd a megmosott, darabolt paprikát ledaráltam, rövid ideig főztem, a vitamin és rosttartalma megőrzése érdekében, majd a paradicsomlével összerottyantva kevés tartósítót kapott és szárazdunsztba került három napra.
Ez annyira, de annyira finom lett!!! :-) Összetevők: szilva,chilipaprika,balzsamecet,cukor, friss rozmaring,babérlevél,só,friss kakukkfű,pár csepp citromlé,fokhagyma,frissen őrölt tarka bors,víz,dzsemfix Felhasználása: Tésztákhoz, húsokhoz és zöldségekhez is remek kiegészítő lehet ez az öntet. Kiszerelés: 200 ml