100% sárgabarackecet, 5-8% közötti savtartalommal. A sárgabarackot kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt sárgabarackbort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns-, flavonoid- és ásványi anyag (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, magnézium és vas) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. A ázsiai konyha különösen kedvelt ecettípusa. Gyártó: Csúzi Pincészet Monor
100% szamócaecet, 5-8% közötti savtartalommal. A szamócát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt szamócabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán és cink) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. Gyártó: Csúzi Pincészet Monor
Összetétel: almaecet (100%). A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó: Csúzi pincészet Monor
Saját termesztésű cukkini és uborka egy üvegben. Hagyományos házi befőzéssel készült savanyúság. A kézzel tisztított uborka és a darabolt cukkini egyenként kerül az üvegbe, majd az előre elkészített lével felöntöm, amiben só, cukor, ecet, borkén, na-benzoát van, majd két hónapra a kamrába tettem.
Vegyszermentesen érett komposztágyon termelt frissen szedett zsenge cukorborsó. Hüvelyesen fogyasztható. Felhasználható nyersen salátákba, vagy vajon párolva ízletes köretként. 1 csomag 15 dkg.
Szerteném bemutatni Nektek a szörp családom legújabb tagját, mely az idei Magyar Izek Versenyén ezüst minősítést kapott. Hagyományos tartósítószer és adalék anyag mentes bodza szörp, tevia és eritrit keverékkel ízesítve. Cukorbetegek is fogyszthatják.
Szeretném bemutatni Nektek a szörp családom legújabb tagját, mely az idei Magyar Izek Versenyén bronz minősítést kapott. Hagyományos tartósítószer és adalék anyag mentes narancsos citromfű szörp, tevia és eritrit keverékkel ízesítve. Cukorbetegek is fogyszthatják.
Ünnepi asztalra, elsősorban vörös húsok mellé, de kiváló karácsonyi pulykához, bárányhoz. Citrusok, vörösáfonya, hagyma fűszerek, vörösbor kavalkádja.
Instant batáta krémleves gluténmentes tésztával Összetevők: gluténmentes tészta 26,7% (barna rizsliszt, vöröslencseliszt, útifű maghéj liszt, ivóvíz), sárgabatáta liszt 20%, burgonyakeményítő, burgonyapehely, himalájai só, avokádóolaj, rizs italpor, sárgarépa, élesztőkivonat, kókuszvirág cukor, vöröshagymapor, fokhagymapor, metélőhagyma, kurkuma, őrölt rozmaring, őrölt feketebors, természetes aroma. A tasak egy adagot tartalmaz. Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát öntse egy bögrébe majd adjon hozzá 220ml forró vizet. Alaposan keverje el, várjon 3 percet és utána fogyasztható. Elkészítés után azonnal fogyasztandó. Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó! Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Átlagos tápérték 100 ml levesben: Egy adagban (220ml): Energia: 184 kJ/44 kcal 405 kJ/96 kcal Zsír:
Instant paradicsomleves gluténmentes tésztával Összetevők: paradicsompor 26,1%, gluténmentes tészta 24,2% (barna rizsliszt, vöröslencseliszt, kölesliszt, ivóvíz, útifű maghéj liszt), burgonyakeményítő, rizs italpor, kókuszvirág cukor, avokádóolaj, füstölt só (tengeri só, füst), paradicsom darabok 3,8%, himalájai só, élesztőkivonat, pritaminpaprika, vöröshagymapor, fokhagymapor, paszternák dara, bazsalikom 0,2%, petrezselyemlevél Átlagos tápérték 100ml levesben / egy adagban ( 220 ml ) Energia 206kJ/ 49 kcal / 454 kJ/ 107 kcal Zsír: 0,5 g /1,2 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g /0,2g Szénhidrát : 9,3 g/ 21 g - amelyből cukor: 3g, / 6,6g Fehérje 1,3 g / 2,9 g Só: 1,1g / 2,3 g A tasak egy adagot tartalmaz. Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát öntse egy bögrébe majd adjon hozzá 220ml forró vizet. Alaposan keverje el, várjon 3 percet és utána fogyasztható. Elkészítés után azonnal fogyasztandó. Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó! Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Származási hely: Magyarország Nettó tömeg: 33 g
Instant török vöröslencse krémleves gluténmentes tésztával Ezek a bögrés levesek gluténmentesek, nem tartalmaznak MSG-t, azaz nincs bennük ízfokozó, csak a növények tiszta ízharmóniája. 100% növényi alapúak, így szuper választások lehetnek mindenki számára, akik kerüli a tojást, tejterméket, húst. Mindössze 3 perc alatt egy ízletes forró levest kortyolgathatsz, amihez nincs szükséged másra, csak forró vízre. Összetevők: gluténmentes tészta 25,8% (barna rizsliszt, vöröslencseliszt, útifű maghéj liszt, ivóvíz), vöröslencseliszt 22,6%, burgonyakeményítő, burgonyapehely, himalájai só, avokádóolaj, rizs italpor, paradicsompor, sárgarépa, élesztőkivonat, kókuszvirág cukor, paradicsom darabok, metélőhagyma, vöröshagymapor, fokhagymapor, kurkuma, őrölt gyömbér, őrölt római kömény, őrölt feketebors, természetes aroma, mentalevél. A tasak egy adagot tartalmaz. Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát öntse egy bögrébe majd adjon hozzá 220ml forró vizet. Alaposan keverje el, várjon 3 percet és utána fogyasztható. Elkészítés után azonnal fogyasztandó. Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó! Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Átlagos tápérték 100 ml levesben: Egy adagban (220ml): Energia: 191 kJ/45 kcal 421 kJ/100 kcal Zsír:
Darált cseresznye és chilipaprika. Csípős! Harmadrész pirosra érett cseresznyepaprika, óriás cseresznyepaprika és harmadrész cayenne chilipaprika csumázás után ledarálva, rövid ideig főzve, majd üvegbe szedve, dunsztba téve. Sót, fűszereket nem tartalmaz, kevés tartósítószert kapott.