Házias ízvilágú kelt tésztából készülő péksütemény. Összetevők: búzaliszt, margarin, tojáspor, cukor, só, dextrin, lisztjavító, aszkorbinsav, enzimek, víz, túró, aroma, lékötő. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1182 Kcal:280 Zsír:6 Telített zsír: 2,7 Szénhidrát: 48 Cukor: 10 Fehérje:7,9 Allergén: glitén, tojás, tej, szójabab.
ÖSSZETEVŐK: párolt rízs, búzaliszt, cukor, ivóvíz, sárgabarack, emulgeálószer(zsirsavak mono és digliceridjei), vaniliacukor, pasztőrözött tej, savanyuságot szabályozó anyag(citromsav), növényi olaj átalgos tápérték 100g termékben: energia 1520*355 kj/kcal zsir 12,5 g ebből 5,3 telitett zsirsav szénhidrát 35,5g melyből cukrok 16,2g fehérje 14,5 g só 0,3 g
Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű búzaliszttel készülő kenyér. Ízletes, szaftos bélzet, ress héj, jó frissesség. Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300 Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1049 Kcal: Zsír: 1 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 51 Cukor: 0,7 Fehérje: 8,3 Só: 0,87 A termékben található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt ( 60 %), búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1020 Kcal:240 Zsír: 1 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 50 Cukor: 0,6 Fehérje: 8,0 Só A termékban található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
Teljes kiőrlésű lisztből készített, fekete szezámmaggal szórt bägel. Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű lisztből készült, lenmaggal szórt Bägel Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű lisztből készített, magvakkal kevert és szórt bägel. Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. szezám (fekete-fehér), lenmag, mák, tökmag, napraforgómag A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Zabbal és mákkal szórt, teljes kiőrlésű Bägel Összetevők: búzaliszt, tönkölyliszt, rozsliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, extra sikér, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Összetevők: búzaliszt, margarin, tojáspor, cukor, só, dextrin, lisztjavító, aszkorbinsav: E330, enzimek, víz túró, aroma, lékötő Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1049 Kcal:247 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 51 Cukor: 0,7 Fehérje: 8,3 Só: 0,87 A termékban található allergén anyagok: glutén, tojás, szójabab, tej, diófélék, kén-dioxid.
Klasszikus kelt tészta, kétféle töltelékkel. Ami mindig állandó az a puding a másik jelen esetben túró. A két töltelék egy tészta réteggel van elválasztva. Hollandiában ez a rétes.búzaliszt, só, élesztő, ivóvíz, margarin, cukor, tojáspor, lisztjavítószer (E300), vanília puding, túró, aroma, sűrítő anyag (E415), színezék (E150c)(E150d), citromsav, kálium-szorbát, módosított keményítő Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1294 Kcal: 306 Zsír: 6,4 Telített zsír: 2,4 Szénhidrát: 53 Cukor: 1,5 Fehérje: 9,2 Só: 0,54 Allergén: glutén, tej, szójabab, tojás, kén-dioxid.