Meggy(266%) ivóvíz, étkezési sav, búzaliszt, cukor, búzadara, zsemlemorzsa, lékötő-cukor, burgonyapehely, citrom és vaniliaaroma, margarin(növényi olajok, növényi zsirok mono és digliceridjei, savanyuságszabályozó (citromsav), só, ivóvíz Átlagos tápérték 100g etrmékben energia 1667/397 kj/kcal zsír 12,5 g melyből telített zsirsavak 1,3 g szénhidrát 44g melyből cukrok 25g fehérje 4g só 0,3g
Klasszikus "süteményes batyu" egy kicsit újragondolva. Habkönnyű tészta krémtúróval és házi meggylekvárral.
Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Olivabogyóval ízesített bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Jellegzetessége, hogy Dél-Olaszországból származó durumbúzából készült szárított kovásszal és extra szűz olivaolajjal dagasztjuk. 1,Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a mediterrán népek a legegészségesebbek a világon. Az olajbogyó számukra egy ÉLETELIXÍR, ezért mi is zöld olíva bogyó darabokkal dúsítjuk kenyerünket, hogy belecsempésszük a mediterrán népek egészséges étrendjét a mi konyháinkba is. 2,Az olíva bogyót méltán használja a szépségipar, hiszen lassítja az öregedést, táplál, hidratál. 3,De ezen kívül számos más jótékony hatása is van, pl. gátolja a zsírok lerakódását, védi az érrendszert a meszesedéstől, gyulladáscsökkentő és csökkenti a magas vérnyomást. Fontos antioxidáns forrás, valamint javítja az emésztést. 4,Stressz esetén is jó hatással lehet szervezetünkre. Elengedhetetlen hozzávalója egy finom mediterrán antipastinak. Együk rendszeresen, ha nem csak kívül, hanem belül is szépségre vágyunk!! Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, rozsliszt, szárított kovász durumbúzából, élesztő, antioxidáns (aszkorbinsav (E300)), enzimek, szeletelt zöld olívabogyó, étkezési só, olíva olaj. Allergén: glutén
Házi recept alapján készülő zsúr pogácsa. Összetevők: búzaliszt, térfogatnövelő szerek, tojáspor, csomósodásgátló, só, élesztő, sajt, ivóvíz, margarin. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1574 Kcal: 377 Zsír: 24 Telített zsír: 12 Szénhidrát:35 Cukor: 0,9 Fehérje: 5,8 Só: 2,1 Allergén: glutén, tojás, szójabab, tej
Sajtatl töltött és szórt bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Sokmaggal ízesített bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Köménymaggal és durva tengeri sóval szórt Bägel Összetevők: búzaliszt, só, cukor, napraforgó étolaj, víz, hideg élesztő. kömény, nagyszemű só. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Klasszikus omlós pogácsa, felületén szezámmaggal. Ami az újdonság, hogy a tésztájába is csempésztünk egy kis roppantott szezámmagot. Roppant jó lett! Összetevők: Búzaliszt, térfogatnövelő szerek, tojáspor, csomósodásgátló, só, élesztő, sajt, ivóvíz, margarin, szezámmag Tápérték,100g termékre kj: 1614 Kcal: 386 Zsír: 21 Telített zsír: 8,6 Szénhidrát: 44 Cukor: 3,5 Fehérje: 6 Só: 2,9 Allergén anyag: glutén, tojás, tej, szezámmag, szójabab
Szezámmaggal ízesített bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.