Megszületett az új családtag: VADKOVÁSZOS ROZS kenyér A melegítő ROZS,az egészségtudatos táplálkozás meghatározó gabonája. Az őszi-téli időszakban különösen is nagy szüksége van rá a szervezetünknek. Néhány a jótékony hatásai közül: Kedvezően befolyásolja az anyagcserét Csökkenti a vér koleszterin szintjét Rendkívül magas a rost, fehérje,foszfor, magnézium és B vit. tartalma Nagy szeretettel készült, egészségetekre!!! ÖSSZETEVŐK Ivóvíz; RL-90 rozsliszt 60% (Glutén ) ; ) ; Olíva olaj; BL-80 búzaliszt 40% (Glutén); Étkezési só. Allergén: GLUTÉN
Összetevők: búzaliszt, cukor, teljes tojáspor, emulgeálószer: E471, E472b, E477, térfogatnövelőszer: E500, savanyúságot szabályozó: E450, sűrítőanyag: E415, aromák, színezékek: béta-karotin, tejfehérje, élesztő, víz. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 920. Kcal: 218 Zsír: 1,8- telített zsír: 0,6g, Szénhidrát: 40g - Cukor: 1,2g , Fehérje: 7,9, Só: 1,5 Allergén anyag: glutén, szójabab, tej
Összetevők: búzaliszt, élesztő, só, víz, szárított kovász durumbúzából, antioxidáns E300, enzimek Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 943 Kcal: 222 Zsír: 0,8 Telített zsír: 0,4 Szénhidrát: 47 Cukor: 0 Fehérje: 7,1 Só: 1,3 Allergén: glutén
Régi "pékmesteres" kelt tészta újra gondolva, közepén krémtúró, rajta egy szem csoki. Összetevők: búzaliszt, margarin, tojáspor, cukor, só, dextrin, lisztjavító, aszkorbinsav (E300), enzimek, víz, túró aroma, lékötő Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1300 Kcal: 306 Zsír: 6,6, Telített zsír: 3 Szénhidrát: 53 Cukor: 11 Fehérje: 8,7 Só: 0,58 Allergén anyag: glutén, tej, tojás, kén-dioxid, szójabab
Lenmaggal ízesített bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készült leveles kakaós csiga. Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, búzaliszt, rozsliszt, szójaliszt, kovászmag, dextróz, tejsav E270, só, víz, élesztő, emulgeálószer E427e, aszkorbinsav E300, cukor, zsírszegény kakaópor, módosított keményítők: E1414, E1422, növényi zsír, sovány tejpor, búzafehérje, emulgeálószer: E399, sűrítőanyag: E401, E404, stabilizátor: E450, szilárdítóanyag: E327, E333, aromák, növényi zsírok: pálmaolaj, kókuszzsír, pálmamagolaj, emulgeáló szerek:zsírsavak mono és glicerinjei, lecitin, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, vaj, szinezék: béta-karotin. Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1584 Kcal:378 Zsír: 17g, Telített zsír: 8,1, Szénhidrát: 48g, , Cukor: 10g, Fehérje: 6,5g, Só: 0,72g A termékben található allergén anyagok: glutén, tojás, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, szezámmag, kén-dioxid.
„Tiszta terápia testnek, léleknek”- kovásszal készült kaláccsal tesszük szebbé a HÚSVÉTI ÜNNEPET és mostmár az azt követő hétköznapokat is! Lievieto madre-Madre kovász Nagyon motiváltak vagyunk abban, hogy ne csak a kenyerünk legyen élesztő nélküli valódi kovászos, hanem a fonott kalácsunk is. Így tehát, 1 hónappal ezelőtt, Mariann-kenyérmesterünk, elkezdte a Levito-Madre kovászunk elkészítését… Na de lássuk, mit is jelent ez a kovász: A Levito Madre egy olasz fajta kovász, amit magyarul anyakovásznak hívunk. Az alapanyagokon kívül, mint a liszt, víz, mézet és olíva olajat is tartalmaz. Nem volt egyszerű az út az érett kovász megszületéséig. Sok gondos odafigyelés és min. 25 nap. Izgultunk, és lestük minden nap a változást… Közben a madre kovászunk, mint „jó anya” tökéletesre érett, és ma készen áll, hogy egy finom fonott kalács számára, és rajta keresztül minden fogyasztónak „életet adjon”. Mi már megkóstoltuk, nagyon különleges, egyedi az íze! Ezt ne hagyd ki! Összetevők: búzaliszt, víz, méz, olivaolaj, tojás, tej, vaj, burbon vanilia
Mákkal ízesített bägel. Összetevők: búzaliszt, víz, napraforgó étolaj, adalékmentes só, kristálycukor, hideg élesztő. A BäGEL kézműves pékárú, kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai alapanyagból. Nem tartalmaz adalékanyagot, lisztjavítót, tartósítószereket. Gyűrű alakú csemege, melynek készítése nem csak a közepén lévő lyuk miatt tér el a megszokott péksüteményektől, hiszen az egyetlen kenyérféle, amit sütés előtt részben meg is főznek.
Klasszikus kelt tészta, kétféle töltelékkel. Ami mindig állandó az a puding a másik jelen esetben mák. A két töltelék egy tészta réteggel van elválasztva. Hollandiában ez a rétes.búzaliszt, só, élesztő, ivóvíz, margarin, cukor, tojáspor, lisztjavítószer (E300), vanília puding, túró, aroma, sűrítő anyag (E415), színezék (E150c)(E150d), citromsav, kálium-szorbát, módosított keményítő Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1450 Kcal: 344 Zsír: 8,5 Telített zsír: 2,9 Szénhidrát: 59 Cukor: 20 Fehérje: 7,5 Só: 0,54 Allergén: glutén, tej, szójabab, tojás, kén-dioxid.
mák ( 50%),alma (10%) búzaliszt, cukor, margarin (növényi olajok, növényi pálma, repce, kókusz, és részben hidrogénezett különböző arányban) ivóvíz, emulgeálószer( zsirsavak mono és diglicendjei, savnyúságsabályzó( citromsav), színezékek( karotin), só, ivóvíz, Átlagos tápérték 100g termékben: energia 1898/452 kj/kcal zsir 20,5 melyből 4,3g telitett zsírsav szénhidrát 54,1 melyből cukrok 25g fehérje 9,5g só 0,3g
Klasszikus kelt tészta, kétféle töltelékkel. Ami mindig állandó az a puding a másik jelen esetben meggy. A két töltelék egy tészta réteggel van elválasztva. Hollandiában ez a rétes.búzaliszt, só, élesztő, ivóvíz, margarin, cukor, tojáspor, lisztjavítószer (E300), vanília puding, meggy, arom (rum), sűrítő anyag (E415), színezék (E150c)(E150d), citromsav, kálium-szorbát, módosított keményítő Tápérték 100g termékre vetítve: kj: 1170 Kcal: 277 Zsír: 4.9 Telített zsír: 2,5 Szénhidrát: 53 Cukor: 13 Fehérje: 5,4 Só: 0,54 Allergén: glutén, tej, szójabab, tojás, kén-dioxid.